ProVideo, noul nostru partener, oferă o reducere de 20% iubitorilor de filme

Suntem bucuroși să vă anunțăm noul parteneriat cu cel mai important distribuitor de home video din țară, ProVideo, care oferă o reducere de 20% la orice comandă.

Pro Video te invită în lumea magică a filmelor! Animații superbe, povești de dragoste pline de romantism sau total nonconformiste, thrillere palpitante, filme clasice, comedii senzaționale și aventuri fabuloase sunt gata să satisfacă gusturile oricărui cinefil! În pas cu ultimele tehnologii, oferă posibilitatea de a viziona filmele distribuite, în condiții excelente de imagine și sunet, grație producțiilor lansate în format Blu Ray și, mai nou, Blu-Ray 4K.

Pro Video este unul dintre cei mai importanți distribuitori de home video de pe piața romanească, fiind unici licentiați pentru produsele Warner Bros, Disney, independenți și locali în format UHD, BLU-RAY 3D, BLU-RAY și DVD.

“Cu o gamă variată de producții cinematografice în portofoliu, care acoperă o impresionantă diversitate de genuri, ne-am menținut imaginea de lider, de-a lungul anilor, prin calitatea incontestabilă și noutatea filmelor comercializate.”
Pentru colecționarii de DVD-uri, Blu-ray și Blu-ray 3D dar și pentru publicul interesat să achiziționeze filme la cele mai tentante oferte de preț, se anunță un an extrem de promițător, portofoliul Pro Video urmând a fi întregit de titluri care se bucură de notorietate și care au un imens potențial de box office.

Click aici pentru a obține un voucher.