Eladerm, noul nostru partener, oferă o reducere de 5% consumatorilor de produse dermato-cosmetice 100% românești

Suntem bucuroși să vă anunțăm o nouă colaborare cu brandul Eladerm – un brand 100% românesc care produce dermato-cosmetice, în Alba Iulia. Produsele dezvoltate sunt produse dermato-cosmetice, aflate la granița dintre medicament și produs cosmetic.

Acest proiect s-a născut din dorința unui tânăr farmacist de a crea produse formulate corect și care să acționeze țintit asupra unor probleme ale pielii. Dermato-cosmeticele Eladerm se găsesc pe piața din România încă din anul 2016 și încă de atunci au avut un impact pozitiv asupra nevoilor clienților ce ne-au rămas fideli până în prezent.

Gama de produse Eladerm se dezvoltă constant, în funcție de nevoile din piață, identificate de către specialiștii noștri. În prezent, produsele noastre se adresează persoanelor care se confrunta cu probleme ale tenului precum: ten gras, ten cuperozic, riduri, dermatită, psoriazis etc. În formularea produselor sunt utilizați activi care beneficiază de studii clinice pentru fiecare afecțiune în parte. Acești activi sunt încorporați în baze de unguent alcătuite din compuși noi pentru piața românească.

Ne dorim ca produsele Eladerm să fie utilizate de toate clasele sociale ale populației din România, fiind alternative accesibile ca preț la produsele străine de pe piața românească.

Click aici pentru a obține un voucher.