Întrebarea zilei

Deoarece dorim să îți exprimi părerea despre subiectele de actualitate sau despre chestiuni cotidiene importante pentru tine, ți-am pregătit o nouă surpriză.

Începând de luni, 14 martie 2011, vei putea să îți spui părerea despre o mare varietate de subiecte deoarece iVox iți va propune zilnic o nouă temă de discuție.

Pe homepage-ul iVox vei găsi zilnic o nouă întrebare la care poți răspunde dacă ești logat în contul tău iVox. Ulterior exprimării părerii poți vedea ce au răspuns alți utilizatori iVox și care este opinia generală despre subiectul respectiv.

Pentru fiecare răspuns la ”Întrebarea Zilei” vei primi 2 puncte. Astfel, ai posibilitatea de a aduna cât mai multe puncte pe care le poți folosi pentru o șansă în plus la câștigarea premiului sondajului curent sau pentru a-ți lua cupoane de discount la magazinele partenere iVox. Lista partenerilor și a discountului acordat de fiecare magazin în parte o găsești aici.

În plus, la întrebările sponsorizate poți câștiga premii sau cupoane de discount suplimentare. Beneficiile oferite de sponsorii secțiunii ”Întrebarea Zilei” vor fi specificate de fiecare dată atunci când este cazul.

Sugestiile privind subiectele de actualitate pe care ar trebui să le includem în  secţiunea “Întrebarea Zilei” le puteţi trimite pe adresa office@ivox.ro.

Vă așteptăm luni să dezbatem primul subiect interesant!