Ce părere ai despre piața imobiliară?

Piața imobiliară a reprezentat în ultima vreme un subiect greu abordabil datorită prețurilor și a modalităților de creditare.

Prin intermediul noului sondaj, Echypy Construct, sponsorul sondajului, dorește să afle care sunt nevoile tale atunci când intenționezi să achiziționezi o locuință și care este poziția ta față de oferta din piața imobiliară.

Sondajul vizează suma pe care ești dispus să o plătești pentru achiziționarea unei locuințe, modalitatea de plată pe care o vei folosi, părerea pe care o ai despre prețurile actuale cerute la achiziționarea unei locuințe și criteriile în funcție de care selectezi ofertele.

Participând la sondaj în perioada 4-17 aprilie 2011, poți câștiga un laptop Lenovo B550L. Indiferent dacă îți dorești un laptop de muncă sau pentru a te juca, notebook-urile Lenovo din seria B reprezintă un mod accesibil de a spori productivitatea în timp ce te ocupi de sarcinile zilnice de lucru.

Premiul sondajului este oferit de Echypy Construct și se acorda prin tragere la sorți. Compania oferă servicii complete în domeniul construcțiilor civile și industriale, instalații sanitare, termice și electrice, confecții metalice, amenajări interioare (plafoane false, placări și compartimentări cu plăci din gips-carton, placări cu parchet, etc).

Construcțiile realizate de Echypy Construct au prețuri extrem de avantajoase, iar calitatea lucrărilor reprezintă unul dintre aspectele forte ale companiei. De exemplu, doritorii își pot achiziționa o casă de 80 mp finisată la cheie, care are living de 35 mp, 2 dormitoare, baie, bucătărie de 10 mp, la prețul de 35.000 euro.

Te așteptăm la noul sondaj să ne spui care este părea ta despre ceea ce oferă piața imobiliară în prezent.