Rezultatele sondajului ”Ce părere ai despre iVox?”

Înainte de a prezenta rezultatele sondajului, dorim să vă mulțumim pentru aprecierea pe care ne-o arătați. Răspunsurile voastre arată faptul că sunteți mulțumiți și încântați de iVox, fapt ce reprezintă pentru noi un feedback pozitiv. Deoarece ne străduim să vă oferim un mijloc de exprimare, informare și petrecere a timpului pe măsura nevoilor dvs., ne bucurăm să știm că sunteți mulțumiți de experiența pe care o aveți cu iVox.

Și dacă tot prezentăm rezultatele sondajului ”Ce părere ai despre iVox”, trebuie să menționăm că 70.6% dintre respondenți se declară mulțumiți de ceea ce le oferă iVox, și de experiența lor de până acum ca utilizatori ai siteului ivox.ro.

De asemenea, 76.5% consideră interesante temelor abordate în sondajele iVox. În ceea ce privește secțiunea “Întrebarea Zilei”, 66,9% dintre respondenți consideră în mare și foarte mare măsură că aceasta permite utilizatorilor iVox să își exprime cât mai liber opiniile pe diferite teme, iar 64,6% cred că întrebările puse sunt de actualitate. În plus, 50,5% dintre participanții la sondaj susțin că întrebările sunt în mare și foarte mare măsură utile pentru ei, iar 62,9% că abordează teme interesante.

Datele obținute arată că rezultatele sondajelor sunt în primul rând importante și foarte importante pentru utilizatori pe plan personal (42,4%) sau ca un fapt divers (44,6%). De asemenea, un procent semnificativ de 28% dintre utilizatori iVox, declară că folosesc rezultatele și pe plan profesional.

Atât premiile oferite în urma sondajelor, cât şi noul sistem de fidelizare sunt considerate avantajoase și atractive de cea mai mare parte a celor care au completat chestionarul. În privința premiilor oferite pentru participarea la sondajele iVox, cei mai mulți dintre respondenți sunt de părere că acestea sunt în mare și foarte mare măsură atractive (70,9%), utile (68,5%) şi consistente (55,9%). Dacă ar putea să aleagă premiul pe care să îl primească pentru participarea la un sondaj iVox, cei mai mulți respondenți ar prefera produse IT sau gadgeturi (30,7%), electronice sau electrocasnice (21,8%) şi excursii sau sejururi (13%).

Mai multe informații obținute în urma sondajului găsiți aici.