Un pas înainte – Comunicat iVox

Dragii noștri,

Încă de la lansarea platformei online iVox.ro am dorit să vă oferim şansa de a vă face vocea ascultată de către companiile din România şi de a interacţiona cu acestea prin intermediul sondajelor online. Astfel, prin numeroasele sondaje desfăşurate până acum, companiile v-au ascultat opiniile şi au descoperit nevoile voastre reale, reuşind să-şi adapteze produsele şi serviciile în beneficiul tuturor consumatorilor români.

În toată această perioadă şi noi, echipa iVox, am învăţat multe şi ne-am adaptat nevoilor voastre,  menţinând în acelaşi timp o preocupare constantă pentru creşterea calităţii serviciilor și beneficiilor oferite. Acesta reprezintă şi motivul pentru care, din 5 Septembrie, iVox va intra într-o nouă etapă de dezvoltare.

Studii calitative, mai multe şanse de câştig

Ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm că echipa tehnică iVox a dezvoltat modulul de sondaje online particularizate în funcţie de caracteristicile socio-demografice ale fiecărui utilizator. În acest sistem veţi putea răspunde, pe bază de invitatie, la sondaje suplimentare ce vizează în mod direct nevoile dumneavoastră şi, în acelaşi timp, veţi avea mai multe şanse de câştig pentru premiile oferite la finalizarea lor, datorită numărului mai mic de participanţi.

Mai multe puncte

Sondajul general, pe care îl puteţi vizualiza pe site, se va desfăşura în continuare, însă cu o frecvenţă lunară şi va aborda subiecte majore, de interes general. Totodată, dublăm numărul de puncte pe care respondenţii la sondajul general îl pot obţine pentru participare, de la 20 la 40 de puncte. Restul punctelor pentru fidelizare rămân în aceeaşi formă, pe care o cunoaşteţi deja.

De ziua ta, 100 de puncte

Nu în ultimul rând, ţinând cont de faptul că prin intermediul a 100 de puncte acumulate orice utilizator iVox poate obtine un voucher de discount la magazinele online partenere, am decis să vă facem o surpriză: vom oferi câte 100 de puncte fiecărui utilizator iVox la aniversarea zilei sale de naştere, reprezentând cadoul nostru pentru voi.

Credem că aceste modificări vor creşte calitatea sondajelor online desfăşurate şi vă vor oferi o experienţă şi mai valoroasă în cadrul platformei iVox.

Vă mulţumim!