Presă

Articole în presă

articol pe mediafax.ro

Sondaj: 80% din bărbaţi cunosc beneficiile laptelui matern, patru din zece ar alăpta, dacă ar putea

Peste jumătate dintre bărbaţii români afirmă că asistă la alăptare ori de câte ori au ocazia, 80 la sută cunosc beneficiile laptelui matern, iar patru din zece ar fi dispuşi să alăpteze, dacă ar putea face acest lucru, rezultă dintr-un sondaj realizat la solicitarea Asociaţiei SAMAS.

 Citeste mai mult  

articol pe wall-street.ro

Creditele de pana la 10.000 de lei, cele mai cautate de romani, arata Provident

Mai bine de o treime dintre romani si-ar renova locuinta, daca ar avea in buzunar 10.000 de lei, releva un sondaj realizat la cererea Provident Financial, institutie financiara nebancara axata pe acordarea creditelor la domiciliu. In acelasi timp, 31% dintre ei si-ar achita creditele, iar 30% ar pune banii deoparte pentru a economisi.

 Citeste mai mult  

articol pe eva.ro

Studiu: 9 din 10 români nu au fost la un control dermatologic în ultimul an

Peste 50% dintre români sunt conştienţi că aluniţele pot reprezenta un pericol pentru sănătate, dar foarte puţini merg la un control dermatologic, arată un studiu al Federaţiei Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer, lansat în cadrul campaniei "Un viitor fără pată!".

 Citeste mai mult  

articol pe capital.ro

Peste 80% dintre ONG-urile din România nu au aplicat vreodată pentru finanţare

Aproape jumătate dintre ONG-urile din România se promovează în mediul online, în timp ce aproape 82% dintre acestea nu au aplicat niciodată pentru finanţare, reiese din studiul "Cât de prezente sunt ONG-urile printre români?", dat publicităţii luni.

 Citeste mai mult  

articol pe gandul.info

Doar jumătate din ONG-urile româneşti se promovează online

Puţin peste 50% dintre ONG-urile româneşti aleg să se promoveze online, iar 81,58% dintre acestea nu au candidat niciodată pentru o finanţare destinată acestui tip de organizaţii, potrivit unui nou studiu.

 Citeste mai mult  

articol pe mediafax.ro

STUDIU: Puţin peste 50% dintre ONG-urile româneşti aleg să se promoveze online

Puţin peste 50% dintre ONG-urile româneşti aleg să se promoveze online, iar 81,58% dintre acestea nu au candidat niciodată pentru o finanţare destinată acestui tip de organizaţii, potrivit unui nou studiu.

 Citeste mai mult  

articol pe ibusiness.com.ro

Epson: 40% dintre școlile de la oraș nu folosesc echipamente electronice în procesul educațional

Aproape 40% dintre școlile din mediul urban din România nu folosesc echipamente electronice în procesul de predare la clasă, potrivit studiului „Rolul echipamentelor electronice în procesul educațional”, solicitat de Epson și realizat în mediul online, în intervalul 3-8 iunie 2015. Rezultatele sondajului relevă însă importanța pe care o are pentru părinții elevilor o metodă de predare modernă, în condițiile în care 90% dintre cei intervievați consideră necesară folosirea echipamentelor electronice ca suport pentru predarea lecțiilor în cadrul orelor de studiu la școala frecventată de copiii lor.

 Citeste mai mult  

articol pe jurnalul.ro

Mentalitatea profesorilor dăunează grav învăţământului. În câte şcoli din România sunt utilizate echipamentele electronice

În condiţiile în care capacitatea de a utiliza un calculator a devenit o necesitate pentru fiecare om, profesorii din România ezită să utiliezeze echipamente electronice în procesul de predare.
Aproximativ 40% dintre şcolile din mediul urban din România nu folosesc echipamente electronice în procesul de predare la clasă, iar 90% dintre părinţi consideră că utilizarea unor astfel de dispozitive la orele de curs este necesară, relevă rezultatele studiului 'Rolul echipamentelor electronice în procesul educaţional', realizat online de una dintre companiile lider în dezvoltarea de soluţii tehnologice la nivel internaţional.

 Citeste mai mult  

articol pe csid.ro

Cum reacţionezi în situaţii financiare dificile?

6 din 10 români sunt de părere că încrederea în forţele proprii este foarte importantă pentru rezolvarea dificultăţilor financiare.

 Citeste mai mult  

articol pe businessmagazin.ro

56% dintre tineri ies cel puţin lunar în baruri, pub-uri, cafenele sau cluburi

33% dintre tineri merg în baruri sau pub-uri, 48% în cafenele, iar 19 % în cluburi, mai mult de jumătate (56%) dintre tineri ies cel puţin lunar în baruri, pub-uri, cafenele sau cluburi.

 Citeste mai mult  

articol pe forbes.ro

Circa 56% dintre tinerii din mediul urban ies cel puțin lunar în baruri, pub-uri, cafenele sau cluburi

Un studiu realizat de Starcom MediaVest Group în colaborare cu platforma iVox arată că 7 din 10 tineri din așa-numita Generația Y cheltuiesc pe băutură cel mult 100 de lei când ies în oraș.

 Citeste mai mult  

articol pe romanialibera.ro

În al patrulea an de raportare a rezultatelor Planului pentru un Stil de Viață Sustenabil, Unilever observă creșterea interesului pentru sustenabilitate

După patru ani de când raportează rezultatele Planului Unilever pentru un Stil de Viață Sustenabil, compania anunță că integrarea sustenabilității în businessul Unilever generează creștere şi eficientizare a costurilor.

 Citeste mai mult  

articol pe wall-street.ro

Studiu: O treime dintre români, îngroziţi de vorbitul în public: tremuratul vocii trădează teama

Aproape jumatate dintre romani se tem sa vorbeasca in public, iar daca sunt nevoiti sa "iasa in fata" simt un gol in stomac sau ca li se goleste creierul si nu mai au nicio idee, arata un studiu iVox realizat la comanda Self Trust Academy, companie de training de vanzari, leadership si dezvoltare personala.

 Citeste mai mult  

articol pe adevarul.ro

SONDAJ Românilor le e ruşine să-şi recunoască datoriile, inclusiv faţă de familie, şi le pun pe seama ghinionului

Jumătate dintre români sunt de părere că au un buget familial greşit pregătit şi au un sentiment de ruşine în a recunoaşte că au datorii, în primul rând faţă de propria persoană într-un procent de 42%. În acelaşi timp, 24% dintre datornici simt ruşine faţă de familie, arată cercetarea iVOX online „Cum reacţionaţi în situaţii financiare dificile?“, realizată la comanda companiei KRUK România.

 Citeste mai mult  

articol pe dailybusiness.ro

Tinerii şi piaţa muncii: Doar 18% ar rămâne să lucreze în ţară

Doar 18,04% dintre tinerii care isi cauta un loc de munca nu ar pleca sa lucreze in afara tarii, potrivit unui studiu.

 Citeste mai mult  

articol pe mediafax.ro

STUDIU: Puţini tineri muncesc în domeniul în care au studiat, 7 din 10 vor să aibă propria afacere

Mai puţin de un sfert dintre tinerii români muncesc în domeniul pentru care s-au pregătit şi aproape toţi au probleme la angajare din cauza nivelului de experienţă solicitat de angajatori, rezultă din studiul "Tinerii şi locul de muncă", care mai arată că 7 din 10 tineri vor să aibă propria afacere.

 Citeste mai mult  

articol pe observator.ro

Studiu pe tema discriminării pacienţilor cu afecţiuni cronice

Cele mai importante probleme cu care se confruntă un pacient suferind de boli cronice în România sunt accesul limitat la un tratament corespunzător (47,11%) și accesul limitat la servicii medicale (16,33%).

 Citeste mai mult  

articol pe iqads.ro

Contemporary Easter Traditions – preocupări în preajma sărbătorilor de Paşte

Starcom MediaVest Group continua seria studiilor despre comportamentul consumatorilor din Romania, sub forma infograficului “Contemporary Easter Traditions”, realizat impreuna cu firma iVox – o platforma online care ofera posibilitatea de a realiza sondaje de opinie si studii de piata.

 Citeste mai mult  

articol pe csid.ro

Motivele pentru care românii îşi dau demisia de la locul de muncă

Peste trei sferturi dintre români consideră că reputaţia unei companii este importantă atunci când îşi caută un loc de muncă, în timp ce 1 din 4 români este de părere că lipsa transparenţei în interiorul companiei, dar şi lipsa unei viziuni a acesteia cu privire la viitorul ei şi al angajaţilor deteriorează puternic relaţia dintre angajat şi management.

 Citeste mai mult  

articol pe dailybusiness.ro

Studiu: 3 din 5 români nu vor să lucreze pentru companii cu o reputaţie proastă

Peste trei sferturi dintre romani considera ca reputatia unei companii este importanta atunci cand isi cauta un loc de munca, in timp ce 1 din 4 romani este de parere ca lipsa transparentei in interiorul companiei, dar si lipsa unei viziuni a acesteia cu privire la viitorul ei si al angajatilor deterioreaza puternic relatia dintre angajat si management.

 Citeste mai mult