Presă

Articole în presă

articol pe genesisproperty.net

Aproape 61% dintre angajați consideră că biroul ideal trebuie să fie într-un campus multifuncțional cu tipuri diferite de spații unde pot lucra așa cum au nevoie

Potrivit unui sondaj realizat de Genesis Property, din cei 1.247 de respondenți reprezentând mai multe generații la nivel național, aproape 61% dintre angajați consideră că biroul ideal trebuie să fie într-un campus cu multe facilități și opțiuni pentru viața la birou și timpul liber, cu spații diferite unde pot lucra în funcție de nevoile lor.

 Citeste mai mult  

articol pe forbes.ro

Cătălin Năstăsoiu, VP Marketing Strategy, Genesis Property: 5 moduri în care generația Z va influența viața profesională în 2024

Un sondaj desfășurat de Genesis Property împreună cu iVox Research, la finalul anului trecut, arată impactul generației Z asupra pieței muncii în 2024, redefinind cultura corporativă.

 Citeste mai mult  

articol pe stiridecluj.ro

Generația Z și Biroul: Cercetare Revelatoare de la Genesis Property

Descoperă ce dezvăluie un nou studiu realizat de iVox România și prezentat pe www.stiridecluj.ro despre preferințele Generației Z în ceea ce privește munca la birou și viața profesională.
Aproape 70% dintre tinerii din Generația Z consideră că au nevoie de cel puțin 3 zile pe săptămână la birou pentru a menține relațiile cu colegii și pentru a se dezvolta profesional.

 Citeste mai mult  

articol pe agerpres.ro

Opt din zece români aleg tipul de finanţare "Buy Now Pay Later" - BNPL ("Cumpără acum, plătesc mai târziu") pentru a achiziţiona electronice şi electrocasnice

Sondajul tbi bank privind percepţia românilor asupra finanţării a fost realizat la nivel naţional în perioada august-septembrie 2023 prin intermediul platformei iVox, pe un eşantion total de 1.057 de utilizatori de Internet din România.

La nivel general, peste 80% dintre români ar alege o soluţie de finanţare Buy Now Pay Later, cu patru rate fără dobândă, pentru a cumpăra electronice şi electrocasnice, cu scopul de a beneficia de un cost mai mic al finanţării într-un context economic delicat.

 Citeste mai mult  

articol pe romaniapozitiva.ro

Peste 50% din angajați doresc ca angajatorul să fie implicat în protecția mediului; 48% ar prioritiza lucrul într-o companie activă în acțiuni pentru comunitate

Pentru 36% dintre angajați este important ca spațiul de lucru să fie într-o clădire eficientă energetic, conform sondajului Genesis Property.

Șase din 10 respondenți caută informații despre evaluarea riscului seismic al clădirii de birouri.

 Citeste mai mult  

articol pe bursa.ro

Sondaj CIS Gaz: Mai mult de o treime dintre români consideră că investiţiile în infrastructura energetică ar reduce costurile

Sondajul CIS Gaz privind percepţia românilor asupra problemelor sistemului energetic a fost desfăşurat, la nivel naţional, în iunie 2023 prin platforma iVox, pe un eşantion total de 1.383 de utilizatori de internet din România.

 Citeste mai mult  

articol pe portalhr.ro

Românii vor spații moderne de lucru și viață urbană pentru un echilibru între viața personală și profesională, cu mai puțin timp în trafic și mai mult alături de familie

Conceptele moderne ce îmbină lucrul cu viața urbană și oferă acces facil la spații de co-working, co-living, socializare și stare de bine ar aduce mai mult echilibru între viața profesională și cea personală pentru aproape 26% dintre respondenți, mai puțin timp petrecut în trafic (21%) și mai mult timp alături de prieteni și familie (12,6%), arată un sondaj inițiat în luna octombrie de Genesis Property, în rândul a 1.031 de angajați din toată țara.

 Citeste mai mult  

articol pe adevarul.ro

Taxiul revine în preferințele de transport ale românilor

Românii se întorc la taxiuri după o perioadă de câțiva ani în care serviciile de transport alternativ au ocupat o cotă importantă din piață.

Rezultatele unui sondaj despre transportul la comandă au arărat că, pentru majoritatea celor chestionați (72%) garanția că mașina va ajunge la comandă este cel mai important aspect. Peste jumătate (51%) au declarat că își doresc ca transportul să fie tarifat doar cu un preț fix pe kilometru, ca în cazul taxiurilor.

 Citeste mai mult  

articol pe zcj.ro

Trei sferturi dintre orăşeni vor face cumpărături de Black Friday

Studiul a fost realizat în perioada 3-9 noiembrie pe un eșantion de 1.839 de respondenți majori, din mediul urban, de către iVox, platformă online de sondare a opiniei publice, la solicitarea Blugento.

 Citeste mai mult  

articol pe mediafax.ro

Sondaj: 80% din bărbaţi cunosc beneficiile laptelui matern, patru din zece ar alăpta, dacă ar putea

Peste jumătate dintre bărbaţii români afirmă că asistă la alăptare ori de câte ori au ocazia, 80 la sută cunosc beneficiile laptelui matern, iar patru din zece ar fi dispuşi să alăpteze, dacă ar putea face acest lucru, rezultă dintr-un sondaj realizat la solicitarea Asociaţiei SAMAS.

 Citeste mai mult  

articol pe wall-street.ro

Creditele de pana la 10.000 de lei, cele mai cautate de romani, arata Provident

Mai bine de o treime dintre romani si-ar renova locuinta, daca ar avea in buzunar 10.000 de lei, releva un sondaj realizat la cererea Provident Financial, institutie financiara nebancara axata pe acordarea creditelor la domiciliu. In acelasi timp, 31% dintre ei si-ar achita creditele, iar 30% ar pune banii deoparte pentru a economisi.

 Citeste mai mult  

articol pe eva.ro

Studiu: 9 din 10 români nu au fost la un control dermatologic în ultimul an

Peste 50% dintre români sunt conştienţi că aluniţele pot reprezenta un pericol pentru sănătate, dar foarte puţini merg la un control dermatologic, arată un studiu al Federaţiei Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer, lansat în cadrul campaniei "Un viitor fără pată!".

 Citeste mai mult  

articol pe mediafax.ro

STUDIU: Puţin peste 50% dintre ONG-urile româneşti aleg să se promoveze online

Puţin peste 50% dintre ONG-urile româneşti aleg să se promoveze online, iar 81,58% dintre acestea nu au candidat niciodată pentru o finanţare destinată acestui tip de organizaţii, potrivit unui nou studiu.

 Citeste mai mult  

articol pe gandul.info

Doar jumătate din ONG-urile româneşti se promovează online

Puţin peste 50% dintre ONG-urile româneşti aleg să se promoveze online, iar 81,58% dintre acestea nu au candidat niciodată pentru o finanţare destinată acestui tip de organizaţii, potrivit unui nou studiu.

 Citeste mai mult  

articol pe capital.ro

Peste 80% dintre ONG-urile din România nu au aplicat vreodată pentru finanţare

Aproape jumătate dintre ONG-urile din România se promovează în mediul online, în timp ce aproape 82% dintre acestea nu au aplicat niciodată pentru finanţare, reiese din studiul "Cât de prezente sunt ONG-urile printre români?", dat publicităţii luni.

 Citeste mai mult  

articol pe ibusiness.com.ro

Epson: 40% dintre școlile de la oraș nu folosesc echipamente electronice în procesul educațional

Aproape 40% dintre școlile din mediul urban din România nu folosesc echipamente electronice în procesul de predare la clasă, potrivit studiului „Rolul echipamentelor electronice în procesul educațional”, solicitat de Epson și realizat în mediul online, în intervalul 3-8 iunie 2015. Rezultatele sondajului relevă însă importanța pe care o are pentru părinții elevilor o metodă de predare modernă, în condițiile în care 90% dintre cei intervievați consideră necesară folosirea echipamentelor electronice ca suport pentru predarea lecțiilor în cadrul orelor de studiu la școala frecventată de copiii lor.

 Citeste mai mult  

articol pe jurnalul.ro

Mentalitatea profesorilor dăunează grav învăţământului. În câte şcoli din România sunt utilizate echipamentele electronice

În condiţiile în care capacitatea de a utiliza un calculator a devenit o necesitate pentru fiecare om, profesorii din România ezită să utiliezeze echipamente electronice în procesul de predare.
Aproximativ 40% dintre şcolile din mediul urban din România nu folosesc echipamente electronice în procesul de predare la clasă, iar 90% dintre părinţi consideră că utilizarea unor astfel de dispozitive la orele de curs este necesară, relevă rezultatele studiului 'Rolul echipamentelor electronice în procesul educaţional', realizat online de una dintre companiile lider în dezvoltarea de soluţii tehnologice la nivel internaţional.

 Citeste mai mult  

articol pe csid.ro

Cum reacţionezi în situaţii financiare dificile?

6 din 10 români sunt de părere că încrederea în forţele proprii este foarte importantă pentru rezolvarea dificultăţilor financiare.

 Citeste mai mult  

articol pe romanialibera.ro

În al patrulea an de raportare a rezultatelor Planului pentru un Stil de Viață Sustenabil, Unilever observă creșterea interesului pentru sustenabilitate

După patru ani de când raportează rezultatele Planului Unilever pentru un Stil de Viață Sustenabil, compania anunță că integrarea sustenabilității în businessul Unilever generează creștere şi eficientizare a costurilor.

 Citeste mai mult  

articol pe forbes.ro

Circa 56% dintre tinerii din mediul urban ies cel puțin lunar în baruri, pub-uri, cafenele sau cluburi

Un studiu realizat de Starcom MediaVest Group în colaborare cu platforma iVox arată că 7 din 10 tineri din așa-numita Generația Y cheltuiesc pe băutură cel mult 100 de lei când ies în oraș.

 Citeste mai mult