Sondaj

Sondajul Lunii

Premiul Sondajului Premiul Sondajului
Participă la acest sondaj și poți fi ales, prin tragere la sorți, câștigător al unei boxe inteligente de tip asistent personal Google Nest Audio, Wi-Fi, Bluetooth. Funcție de comenzi vocale și calitate a sunetului premium pentru muzica ta preferată.

Românii și sustenabilitatea

Sunt românii dispuși să plătească un preț mai mare pentru produse sau servicii sustenabile?
Acest sondaj a fost realizat pentru a afla părerea românilor despre sustenabilitate și ESG și dacă țin cont de aceste criterii atunci când aleg produsele sau serviciile unei companii. 

  • Acest sondaj conţine 30 de întrebări ce necesită răspunsul tău;
  • Durata medie de completare este de 15 minute;
  • Primești 40 de puncte în urma participării la sondaj.

Participă la sondaj

Sponsorul sondajului

Acest sondaj este oferit de iVox

iVox a fost dezvoltat pentru a sprijini pe de o parte consumatorii și pe de altă parte companiile, în procesul optimizării relației dintre cele două părți, prin intermediul sondajelor de opinie și a studiilor de piață. Acestea tratează o multitudine de teme cu relevanță pentru domeniul economic, politic, social sau cultural.

Sondajele de opinie sunt proiectate și interpretate în funcție de specificul domeniului și ariei de interes a partenerilor noștri. A fi informat este unul din principalele aspecte care contează atât în mediul actual de business cât și pe plan personal. Completează sondajele, câștigă puncte, premii și fii informat.