Sondaj

Sondajul Lunii

Premiul Sondajului
Participă și poți fi extras câștigător! Premiul sondajului lunii este Boxa portabilă Sony SRSXB20R, EXTRA BASS, Bluetooth, NFC, Wi-Fi, Party Chain, Rezistentă la stropire, SongPal™.

Cât de mulțumiți sunt românii de joburile lor?

E mai important salariul sau mediul de lucru? Ce te motivează pe tine la locul de muncă?
Prin intermediul sondajului curent dorim să aflăm ce îi motivează sau demotivează pe angajați la locul de muncă și care sunt aspectele ce ar putea fi o motivație mai puternică în selectarea jobului potrivit.

  • Acest sondaj conţine 32 de întrebări ce necesită răspunsul tău;
  • Durata medie de completare este de 10 minute;
  • Primești 40 de puncte în urma participării la sondaj.

Participă la sondaj

Sponsorul sondajului

Acest sondaj este oferit de iVox

iVox a fost dezvoltat pentru a sprijini pe de o parte consumatorii și pe de altă parte companiile, în procesul optimizării relației dintre cele două părți, prin intermediul sondajelor de opinie. Acestea tratează o multitudine de teme cu relevanță pentru domeniul economic, politic, social sau cultural.

Sondajele de opinie sunt proiectate și interpretate în funcție de specificul domeniului și ariei de interes a partenerilor noștri. A fi informat este unul din principalele aspecte care contează atât în mediul actual de business cât și pe plan personal. Completează sondajele, câștigă puncte, premii și fii informat.