Sondaj

Sondajul Lunii

Premiul Sondajului Premiul Sondajului
Participa la acest sondaj si poți fi ales, prin tragere la sorti, castigator al unei boxe portabile bluetooth A+ Soundbox 400, 60W RMS, IPX6, Bluetooth, TWS, 7500 mAh.

Preferințele românilor pentru divertisment

De la Gen Z la Baby Boomers, fiecare grup de vârstă are propriile sale preferințe, obiceiuri și moduri de a aloca resurse financiare pentru activități de distracție.
Acest sondaj a fost realizat pentru a înțelege mai bine cum diferitele grupuri de vârstǎ valorizeazǎ și prioritizeazǎ divertismentul în viața de zi cu zi.

  • Acest sondaj conţine 34 de întrebări ce necesită răspunsul tău;
  • Durata medie de completare este de 10 minute;
  • Primești 50 de puncte în urma participării la sondaj.

Participă la sondaj

Sponsorul sondajului

Acest sondaj este oferit de iVox

iVox a fost dezvoltat pentru a sprijini pe de o parte consumatorii și pe de altă parte companiile, în procesul optimizării relației dintre cele două părți, prin intermediul sondajelor de opinie și a studiilor de piață. Acestea tratează o multitudine de teme cu relevanță pentru domeniul economic, politic, social sau cultural.

Sondajele de opinie sunt proiectate și interpretate în funcție de specificul domeniului și ariei de interes a partenerilor noștri. A fi informat este unul din principalele aspecte care contează atât în mediul actual de business cât și pe plan personal. Completează sondajele, câștigă puncte, premii și fii informat.