Cum să devii partener iVox

Cum să devii partener iVox

iVox
Luarea unei decizii, selecția unei alternative dintr-o mulțime de variante disponibile la un moment dat, este o componentă esențială a vieții noastre cotidiene.

Cu toții avem preferințe pe care ni le manifestăm cu orice ocazie. Acestea fac parte din procesul nostru de dezvoltare și decizie, dar de ele depinde și dezvoltarea anumitor companii și organizații.

De aceea, preferințele și părerile noastre sunt investigate sub forma sondajelor de opinie sau prin diverse alte mijloace de cercetare. Informațiile obținute sunt apoi transformate în politici ce au rolul de îmbunătăți produsele și serviciile ce ne sunt oferite, iar rolul nostru este doar de a spune ce vrem și ce credem despre un anumit lucru.

iVox
 
iVox a fost dezvoltat pentru a sprijini pe de o parte consumatorii și, pe de altă parte companiile, în procesul optimizării relației dintre cele două părți, prin intermediul sondajelor de opinie

Acestea tratează o multitudine de teme cu relevanță pentru domeniul economic, politic, social sau cultural: promovarea companiilor și a produselor lor; evaluarea imaginii companiilor, a brandurilor, a produselor și serviciilor sale; testarea conceptelor și a produselor; evaluarea climatului organizațional și a satisfacției angajaților, studii despre consumatori (profil, stil de viață, satisfacţie, utilizare şi comportament de achiziţie), etc.

Sondajele de opinie sunt proiectate și interpretate în funcție de specificul domeniului și ariei de interes a partenerilor noștri. Construirea, proiectarea și interpretarea rezultatelor este realizată într-un mod științific, în raport cu datele obținute, tendințele pieții și predicțiile specialiștilor din domeniu

Un aspect important al politicii iVox este accesul pe care îl oferă utizatorilor la rezultatele obținute în urma sondajului, aspect neglijat adesea de majoritatea companiilor ce realizează cercetări de piață. Părerea noastră este că a fi informat este unul din principalele aspecte care contează în societatea actuală. De aceea, fiecare participant care dorește acest lucru, va primi un raport cu informațiile importante regăsite la finalul studiului. Rezultatele cercetărilor sunt garantate cu o probabilitate de minim 98% în limitele unei erori de sondaj de sub 2%.

Premii și sistemul de puncte

iVox

Deoarece vrem sa fii pe deplin mulţumit, am creat un sistem de puncte cu ajutorul căruia poţi beneficia de discounturi la mii de produse. Astfel, ai libertatea de a-ţi alege produsul dorit în schimbul unui număr de puncte. Premiile reprezintă modul nostru și al sponsorilor noștri de a le mulțumi celor care răspund la sondaj, contribuind astfel la optimizarea relațiilor dintre organizații și aparținătorii săi. Astfel, promovând și susținând iVox și proiectele sale, oricine poate să-și achiziționeze un cupon de discount, pe lângă premiul sondajului curent. Află mai multe detalii