Sondaj

Sondajul Lunii

Premiul Sondajului Premiul Sondajului
Participa la acest sondaj si poți fi ales, prin tragere la sorti, castigator al unei boxe portabile cu microfon, Karaoke, Wireless, 2 x speaker 10W, Bluetooth V5.0, USB-C, AUX, SD Card.

Comportamentul românilor față de protecția mediului

Acest sondaj explorează obiceiurile de reciclare, comportamentul și conștientizarea românilor față de protecția mediului, precum și percepția lor asupra direcției în care se îndreaptă România în ceea ce privește grija față de mediu.
 

  • Acest sondaj conţine 35 de întrebări ce necesită răspunsul tău;
  • Durata medie de completare este de 10 minute;
  • Primești 40 de puncte în urma participării la sondaj.

Participă la sondaj

Sponsorul sondajului

Acest sondaj este oferit de iVox

iVox a fost dezvoltat pentru a sprijini pe de o parte consumatorii și pe de altă parte companiile, în procesul optimizării relației dintre cele două părți, prin intermediul sondajelor de opinie și a studiilor de piață. Acestea tratează o multitudine de teme cu relevanță pentru domeniul economic, politic, social sau cultural.

Sondajele de opinie sunt proiectate și interpretate în funcție de specificul domeniului și ariei de interes a partenerilor noștri. A fi informat este unul din principalele aspecte care contează atât în mediul actual de business cât și pe plan personal. Completează sondajele, câștigă puncte, premii și fii informat.