Sondaj

Sondajul Lunii

Premiul Sondajului Premiul Sondajului
Participă la sondajul lunii și poți câștiga, prin tragere la sorți, o boxă inteligentă Amazon Echo Dot 3. Amazon Echo Dot este un dispozitiv hands-free smart, controlat vocal, cu difuzor incorporat, care se poate conecta și la difuzoare sau căsti prin Bluetooth sau printr-un cablu audio de 3,5 mm.

Consumul de conținut din Online

Te uiți la videoclipuri online? La ce tip de videoclipuri te uiți? Care sunt platformele tale preferate?
Te uiti la conținut video de pe telefonul mobil? La ce fel de videclipuri te uiți de pe telefonul mobil? Ce părere ai despre platformele VOD (video contra cost)?

  • Acest sondaj conţine 25 de întrebări ce necesită răspunsul tău;
  • Durata medie de completare este de 10 minute;
  • Primești 50 de puncte în urma participării la sondaj.

Participă la sondaj

Sponsorul sondajului

Acest sondaj este oferit de iVox

iVox a fost dezvoltat pentru a sprijini pe de o parte consumatorii și pe de altă parte companiile, în procesul optimizării relației dintre cele două părți, prin intermediul sondajelor de opinie. Acestea tratează o multitudine de teme cu relevanță pentru domeniul economic, politic, social sau cultural.

Sondajele de opinie sunt proiectate și interpretate în funcție de specificul domeniului și ariei de interes a partenerilor noștri. A fi informat este unul din principalele aspecte care contează atât în mediul actual de business cât și pe plan personal. Completează sondajele, câștigă puncte, premii și fii informat.