Tiparo.ro devine partener iVox și oferă un discount de 10% utilizatorilor platformei

De acum puteți cumpăra cadouri personalizate pentru cei dragi de la Tiparo.ro, noul magazin partener iVox.

Tiparo.ro este cel mai la modă magazin online de cadouri personalizate cu fotografii și text. Produsele sunt inedite și sunt create de designeri, iar vizitatorii le pot personaliza direct pe site, cu fotografii și mesaje personale.

Unul dintre avantajele platformei Tiparo este modulul gratuit de personalizare a produselor dorite. Astfel, clienții personalizează cadourile perfecte pentru cei dragi și se asigură că sunt pregătite așa cum doresc. Fotografiile se pot edita foarte ușor, folosind un mini-editor foto: adaugi efecte de lumină, contrast, culoare, dimensiune sau se rotesc fotografiile. Dacă cineva nu găsește produsul dorit pe site, se poate realiza după specificațiile clientului.

Cele mai populare produse sunt: fotocarte, albume foto profesionale, stickere pentru perete/ mașină/ mobilier/ frigider, tricouri personalizate, tablouri canvas, caricaturi, magneți de frigider. Puteți găsi și alte produse personalizate, potrivite pentru momentele speciale din viață: nunta, botez, petreceri, aniversări etc.

Click aici pentru a obține un voucher.