Partenerul nostru little-BIG, oferă 5% reducere la achiziția mult doritelor scaune marca Bumbo pentru copii

Sunt bucuroși să menținem colaborarea cu little-BIG, magazin online de decorațiuni pentru camera copiilor.

Magazinul online little-BIG comercializează articole decorative deosebite, cele mai multe confecționate manual, din 100% bumbac, plăcute la atingere și atractive pentru copii, precum covoare, perne decorative, costume de deghizare, rucsacuri și poșete.

Pe little-BIG vei găsi o gamă diversă de accesorii pentru perete, precum tablouri, stickere, dar și decorațiuni de perete în formă de animăluțe colorate și drăguțe, pentru a înveseli camera copiilor.

Clienții little-BIG achiziționează cu încredere Scaunele marca Bumbo pentru copii, care asigură calitate, confort și siguranță fără niciun compromis, și sunt disponibile pe site-ul partenerilor noștri în 3 modele: Bumbo Floor Seat – potrivit pentru bebeluși cu vârsta între 3 luni și 12 luni, Bumbo Multi Seat – potrivit pentru copilașii cu vârsta între 6 luni – 36 luni și Bumbo Booster Seat – potrivit pentru copiii cu vârsta peste 36 luni.

”Punem mult accent pe design (nordic, minimalist și funcțional), calitate și creativitate, pentru că noi, echipa little-BIG, credem că realitatea se naște din vise mărețe. little-BIG este despre acei copii care se simt stăpâni în universul lor, despre marii eroi ai lumii, despre grațioasele balerine, despre prietenii animalelor și ai naturii, despre micuții noștri care îndrăznesc să viseze.”

Click aici pentru a obține un voucher.