Descoperă aromele autentice ale berii artizanale românești cu Oriel Beer – un nou partener iVox

Oriel Beer este un producător de bere artizanală, o microberărie cu sediul în România, ce se remarcă prin autenticitatea și pasiunea cu care sunt create produsele sale.

Echipa Oriel Beer este formată din doi amatori dedicați, Ioana și Laurențiu, care timp de cinci ani au parcurs toate etapele fabricării berii, de la kituri de bere, beri cu extract și malț, doar din malț, chiar și beri învechite în butoaie de lemn. Au început cu douăzeci de litri de bere, au îmbunătățit rețetele în timp, și au apărut aprecierile. Berile lor, făcute inițial acasă câștigau deja premii la competiții de amatori, dar suficient de importante, în țări ca România, Croația, Ungaria, Slovenia și Bulgaria. Începând cu anul 2017, Oriel Beer devine o fabrică de bere independentă, operată în întregime doar de cei doi fondatori, și produce loturi de beri unice, o experiență seducătoare pentru toți cei dornici să descopere lumea aceasta minunată, a berii artizanale. De la cei 20 de litri produși la nivel de amatori, fabrica Oriel folosește în prezent o instalație de 500 de litri în procesul de fabricație al berilor, un echipament performant, conform cu standardele europene, ce ajută la stabilirea unui model de calitate pentru toate berile brașate.

Oriel Beer se mândrește cu o selecție diversă de beri artizanale, astfel încât fiecare pasionat de bere să poată găsi un produs pe gustul său. De la arome ușoare și revigorante, ideale pentru zilele călduroase de vară, până la beri bogate în arome complexe, perfecte pentru momentele de relaxare în compania prietenilor, Oriel Beer își surprinde clienții cu fiecare sortiment, de la beri brune la beri blonde, brasate cu pasiune și răbdare, din ingrediente de cea mai bună calitate, malțuri de orz, fulgi de orz și de ovăz, hamei, fermentate cu un blend de bacterii lactice și tulpini de Brettanomyces, aromatizate cu extracte naturale, maturate timp îndelungat în butoaie de stejar.

O altă mare comoditate oferită de Oriel Beer este posibilitatea de a comanda berile preferate direct de pe site-ul lor, www.orielbeer.com. Procesul de comandă este simplu și rapid, iar livrarea se face la ușa ta în cel mai scurt timp posibil. Astfel, poți savura în confortul propriului cămin berea artizanală preferată.

Click aici pentru a obține un voucher de 10% discount pe site-ul lor.