Noul sondaj: Ce așteptări ai de la job-ul tău?

Căutarea și găsirea unui loc de muncă potrivit așteptărilor  este o misiune destul de dificilă. Această situație este condiționată de expectanțele și cunoștințele pe care le au cei care își caută un loc de muncă, pe de o parte, însă și de nevoile și cerințele angajatorilor, pe de altă parte.

Prin intermediul noului sondaj dorim să aflăm care sunt criteriile în funcție de care îți alegi un job și care este părerea ta despre piața actuală a resurselor umane. Temele de discuție pe care le vom aborda sunt oferta locurilor de muncă, cerințele angajatorilor și abilitățile candidaților, importanța beneficiilor oferite de companii și cerințele salariale pe care le ai.

Participând la sondaj, poți câștiga un un sejur de 5 zile pentru două persoane, cu mic dejun și prânz sau cină (la alegere), la Hotelul Palas de 4* din Mamaia. Situat convenabil în centrul staţiunii Mamaia, la numai 30 metri de plajă, Hotelul Palas de 4 stele oferă camere rafinate şi elegante într-un cadru minunat. Data de începere a sejurului este 23 iunie 2011.

Premiul este oferit de Integra HR și se acordă prin tragere la sorți. Integra HR este compania care oferă servicii de consultanță resurse umane, dedicate atât firmelor cât și persoanelor fizice și are drept obiectiv principal crearea de relații durabile, bazate pe încredere și integritate. Pentru companii oferă servicii de Recrutare și Selecție, Analiza Muncii, Evaluarea Satisfacției, Potențialului și Performanțelor, Training-uri și Teambuilding-uri și servicii personalizate de externalizare a proceselor de resurse umane. Pentru persoanele fizice compania pune la dispoziție programe de Evaluare a Abilităților și Cursuri de Specializare.

Participă la sondaj în perioada 16-29 mai și concediul sau vacanță ta pot fi la Mamaia!