Părerea ta despre sistemul de sănătate

Sănătatea este prioritară, indiferent de vârstă. Participă la noul sondaj în perioada 30 mai -13 iunie și exprimă-ți părerea despre starea sistemului național de sănătate și factorii care influențează acest sistem.

Prin intermediul noului sondaj dorim să identificăm care sunt factorii care influențează dezvoltarea sistemului de sănătate și părerea ta despre calitatea serviciilor din acest domeniu, în România. Vom aborda subiecte ca starea de sănătate națională, bugetul destinat sănătății și preferintele pacienților cu privire la alegerea unei clinici publice sau private.

Participând la sondaj poți câștiga o bandă de alergat DHS 1910EB și un costum saună (de slăbit) Alpine. Este usor să te menții în formă atunci când ai toate condițiile necesare, la tine în casă. Banda de alergare DHS 1910 EB are un computer cu 3 ecrane LED ce afiseaza : puls, timp, viteză, distanța și calorii.

Premiul este oferit de iVox și va fi acordat prin tragere la sorți. iVox a fost dezvoltat pentru a sprijini pe de o parte consumatorii și pe de altă parte companiile, în procesul optimizării relației dintre cele două părți, prin intermediul sondajelor de opinie. Acestea tratează o multitudine de teme cu relevanță pentru domeniul economic, politic, social sau cultural.

Părerea ta este importantă. Mult sucess!