Dezvoltarea unui magazin online

Platformele e-commerce oferă companiilor avantaje considerabile în ceea ce priveşte minimalizarea costurilor şi extinderea businessului. În acest fel, consumatorii se pot bucura de preţuri mai mici, achiziţii comode şi comunicare facilă.

Prin intermediul sondajului actual dorim să identificăm obiceiurile de cumpărare in domeniul e-commerce, care sunt informaţiile şi procedurile relevante consumatorului, iar din partea antreprenorilor, care sunt nevoile pe care o platformă de comerţ electronic ar trebui să le acopere.

Participă la sondaj şi poţi câştiga o cameră video Sony DCR-SX15. Filmare usoara, distractiva, cu zoom optic puternic 50x. Handycam® va permite sa va bucurati de filme SD clare, cu functii inteligente pentru partajarea si savurarea materialului video.

Pentru antreprenori am pregătit un premiu special:

  • Un magazin online “la cheie” realizat gratuit in cadrul comerciabil.ro, sau
  • Servicii de imbunatatire design magazin online existent, sau
  • Realizarea unui web site de prezentare

    http://www.briskcode.ro/site-prezentare.html

Premiul este oferit de comerciabil.ro și va fi acordat prin tragere la sorți. Comerciabil.ro este o platforma de comert electronic, la un pret accesibil, foarte usor de folosit si care iti accelereaza vanzarile. Construirea clasica a unui magazin online necesita un efort considerabil din punct de vedere financiar, al timpului si al cunostintelor tehnice.

Răspunsul tău este important pentru îmbunătățirea calității serviciilor, produselor şi platformelor în comerţul electronic. Mult succes!