Câștigătorul sondajului – Cu ce brand asociați cel mai mult festivalul UNTOLD?

Câştigătorul sondajului Cu ce brand asociați cel mai mult festivalul UNTOLD?, desfășurat în iulie 2018, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Diana Moraru, din Gura Teghii, Buzău, cod de participare #1346681. Premiul câștigat este o Boxă portabilă Sony SRSXB10. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Ați participat la Neversea 2018?

Câştigătorul sondajului Ați participat la Neversea 2018?, desfășurat în iulie 2018, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Codruț Gino Roiu, din București, București, cod de participare #1345110. Premiul câștigat este un Google Home Mini . Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Ați participat la evenimentul TIFF 2018?

Câştigătorul sondajului Ați participat la evenimentul TIFF 2018?, desfășurat în iulie 2018, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Laura Nica, din București, București, cod de participare #1336719. Premiul câștigat este o Boxă portabilă Sony SRSXB10. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Obiceiurile românilor de a dărui și primi cadouri

Câştigătorul sondajului Obiceiurile românilor de a dărui și primi cadouri, desfășurat în iulie 2018, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Bogdan Mohora, din București, București, cod de participare #1336124. Premiul câștigat este o Consolă Microsoft Xbox One Slim 500 GB. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Românii și dulciurile

Câştigătorul sondajului Românii și dulciurile, desfășurat în iunie 2018, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Stelian Mirea, din Mihăilești, Giurgiu, cod de participare #1341542. Premiul câștigat este o Tableta Huawei MediaPad T3 7, 7″. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Cum își aleg românii furnizorul de energie electrică

Câştigătorul sondajului Cum își aleg românii furnizorul de energie electrică, desfășurat în iunie 2018, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Skyline Georgescu, din București, București, cod de participare #1333379. Premiul câștigat este o Boxa portabila Sony SRSXB10G, EXTRA BASS. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Obișnuiți să participați la festivalele românești?

Câştigătorul sondajului Obișnuiți să participați la festivalele românești?, desfășurat în iunie 2018, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Alexandra Marinescu, din București, București, cod de participare #1330616. Premiul câștigat este un Chromecast Ultra. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Alegeri pentru o viață sănătoasă în opinia Românilor

Câştigătorul sondajului Alegeri pentru o viață sănătoasă în opinia Românilor, desfăşurat în iunie 2018, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Dumitru Pintilie, din Iasi, Iasi, cod de participare #1335156. Premiul câștigat este o Boxa Google Home. Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Tiparo.ro devine partener iVox și oferă un discount de 10% utilizatorilor platformei

De acum puteți cumpăra cadouri personalizate pentru cei dragi de la Tiparo.ro, noul magazin partener iVox.

Tiparo.ro este cel mai la modă magazin online de cadouri personalizate cu fotografii și text. Produsele sunt inedite și sunt create de designeri, iar vizitatorii le pot personaliza direct pe site, cu fotografii și mesaje personale.

Unul dintre avantajele platformei Tiparo este modulul gratuit de personalizare a produselor dorite. Astfel, clienții personalizează cadourile perfecte pentru cei dragi și se asigură că sunt pregătite așa cum doresc. Fotografiile se pot edita foarte ușor, folosind un mini-editor foto: adaugi efecte de lumină, contrast, culoare, dimensiune sau se rotesc fotografiile. Dacă cineva nu găsește produsul dorit pe site, se poate realiza după specificațiile clientului.

Cele mai populare produse sunt: fotocarte, albume foto profesionale, stickere pentru perete/ mașină/ mobilier/ frigider, tricouri personalizate, tablouri canvas, caricaturi, magneți de frigider. Puteți găsi și alte produse personalizate, potrivite pentru momentele speciale din viață: nunta, botez, petreceri, aniversări etc.

Click aici pentru a obține un voucher.

Publicat în General | Lasă un comentariu

Crystalgifts.ro devine partener iVox și oferă un discount de 10% utilizatorilor platformei


Crystalgifts.ro este un magazin de cadouri personalizate și materiale promoționale pentru cele mai frumoase ocazii din viata ta și a celor dragi ție!

Magazinul iți oferă servicii complete de personalizare materiale promoționale prin: sublimare, serigrafie, tampografie, transfer termic, gravură.

Paginile cu cataloage iți oferă toate informațiile necesare achiziționării obiectelor promoționale de care ai nevoie: verifici stocuri, caracteristici produs, vizualizezi poze.

Magazinul vă oferă o gamă variată de produse cu un grad de calitate garantat, produse ce au făcut înconjurul lumii în domeniul accesoriilor pentru nuntă, botez și aniversări dar și în domeniul accesoriilor pentru evenimente corporatiste sau campanii publicitare sau de natură mediatică.

Peste 3000 de produse din categoria accesoriilor de evenimente, accesorii de nuntă și de botez, mărturii nuntă, mărturii botez, invitații de nuntă și invitații de botez, cadouri aniversare, cadouri tematice, cadouri pentru ocazii speciale te așteaptă! Tot ce iți trebuie pentru accesorizarea unui eveniment special sub același acoperiș!

Sperăm să parcurgeți cu plăcere site-ul Crystalgifts.ro, care este îmbunătățit zilnic pentru a veni în întâmpinarea cerințelor dvs. Produse noi și inedite sunt adăugate săptămânal iar promoțiile se țin lanț!

Click aici pentru a obtine un voucher.

Publicat în General | Lasă un comentariu