Câștigătorul sondajului – Consultanții virtuali bancari

Câștigătorul sondajului – “Consultanții virtuali bancari”, desfășurat în iunie 2019, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Florica Dumitrescu, din Craiova, jud. Dolj, cod de participare #1466529.

Premiul câștigat este o pereche de Căști Wireless Earbuds Bluetooth V5
Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Consumul de conținut Online

Câștigătorul sondajului – “Consumul de conținut Online”, desfășurat în iunie 2019, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Rafael Albu, din Petroșani, jud. Hunedoara, , cod de participare #1466033.

Premiul câștigat este o Boxă Amazon Echo Dot 3
Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Cum administrezi finanțele personale

Câștigătorul sondajului – “Cum administrezi finanțele personale”, desfășurat în mai 2019, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Diana Danci, din Cluj Napoca, jud. Cluj, cod de participare #1463158.

Premiul câștigat este o boxă Boxă Sony SRSXB10L.
Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Românii și muzica rock

Câștigătorul sondajului – “Românii și muzica rock”, desfășurat în mai 2019, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Ana Ionescu, din București, cod de participare #1460030.

Premiul câștigat este pereche de Căști Sony WH-CH500L
Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Românii și serviciile de Online streaming

Câștigătorul sondajului – “Românii și serviciile de Online streaming”, desfășurat în mai 2019, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Florin Cozaciuc, din București, cod de participare #1451054.

Premiul câștigat este o Tableta Lenovo Tab Yoga 3.
Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Achiziția produselor de îngrijire

Câștigătorul sondajului – “Achiziția produselor de îngrijire”, desfășurat în aprilie 2019, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele George Nicoară, din Fetesti Gara, Ialomita, cod de participare #1451151.

Premiul câștigat este un Apple iPad 9.7”
Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

ProVideo, noul nostru partener, oferă o reducere de 20% iubitorilor de filme

Suntem bucuroși să vă anunțăm noul parteneriat cu cel mai important distribuitor de home video din țară, ProVideo, care oferă o reducere de 20% la orice comandă.

Pro Video te invită în lumea magică a filmelor! Animații superbe, povești de dragoste pline de romantism sau total nonconformiste, thrillere palpitante, filme clasice, comedii senzaționale și aventuri fabuloase sunt gata să satisfacă gusturile oricărui cinefil! În pas cu ultimele tehnologii, oferă posibilitatea de a viziona filmele distribuite, în condiții excelente de imagine și sunet, grație producțiilor lansate în format Blu Ray și, mai nou, Blu-Ray 4K.

Pro Video este unul dintre cei mai importanți distribuitori de home video de pe piața romanească, fiind unici licentiați pentru produsele Warner Bros, Disney, independenți și locali în format UHD, BLU-RAY 3D, BLU-RAY și DVD.

“Cu o gamă variată de producții cinematografice în portofoliu, care acoperă o impresionantă diversitate de genuri, ne-am menținut imaginea de lider, de-a lungul anilor, prin calitatea incontestabilă și noutatea filmelor comercializate.”
Pentru colecționarii de DVD-uri, Blu-ray și Blu-ray 3D dar și pentru publicul interesat să achiziționeze filme la cele mai tentante oferte de preț, se anunță un an extrem de promițător, portofoliul Pro Video urmând a fi întregit de titluri care se bucură de notorietate și care au un imens potențial de box office.

Click aici pentru a obține un voucher.

Publicat în General | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Românii și consumul de carne de pui

Câștigătorul sondajului – “Românii și consumul de carne de pui”, desfășurat în mai 2019, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Florica Dumitrescu, din Craiova, jud. Dolj, cod de participare #1458883.

Premiul câștigat este o boxă JBL Go2
Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Obiceiuri de consum ale produselor de îngrijire personală și casnice

Câștigătorul sondajului – “Obiceiuri de consum ale produselor de îngrijire personală și casnice”, desfășurat în aprilie 2019, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Manuel Vernescu, din Pantelimon, jud. Ilfov, cod de participare #1440837.

Premiul câștigat este un Espressor Nespresso Inissia C40.
Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu

Câștigătorul sondajului – Românii despre antreprenoriat

Câștigătorul sondajului – “Românii despre antreprenoriat”, desfășurat în aprilie 2019, ales prin tragere la sorți, este utilizatorul cu numele Cristian Ciobanu, din Găești, jud. Dâmbovița, cod de participare #1442272.

Premiul câștigat este un Google Home Mini
Felicitări!

Publicat în Castigatori | Lasă un comentariu