De ce nu mai apar rezultatele sondajelor?

Am fost în nenumărate rânduri întrebați de către utilizatori și vizitatori de ce nu mai apar rezultatele sondajelor din ultima perioadă. Să știți că avem un motiv întemeiat :)

iVox.ro este o platformă online care livrează rapoarte de cercetare. Prin urmare, rezultatele sondajelor au fost livrate până în Septembrie 2011 în două formate: Raport complet de cercetare, livrat partenerilor business (sponsori) și un scurt rezumat al rezultatelor, sau un raport incomplet, tuturor utilizatorilor abonați la newsletter și presei.

În Septembrie 2011, echipa iVox a luat decizia să ofere fiecărui vizitator oportunitatea de a achiziționa raportul complet de cercetare, prin intermediul unui mini-magazin online, în schimbul unei sume accesibile oricărui doritor. În acest fel vei avea acces la toate rapoartele complete iVox, pe diferite teme particulare de interes, actualizate și relevante domeniului de activitate în care ești implicat.

Rapoartele sponsorizate de către partenerii business nu vor mai fi accesibile utilizatorilor iVox prin istoricul sondajelor și nu vor fi puse în vânzare, iar rezultatele parțiale vor fi distribuite, în funcție de solicitarea clientului, utilizatorilor via newsletter și/sau presei.

Suntem nerăbdători să vă oferim din nou rezultate, însă momentan dezvoltam magazinul online și pregătim un prim set de rapoarte de cercetare pe temele abordate în ultimele sondaje. Ne cerem scuze pentru această pauză și vă promitem că nu mai durează mult.

Între timp puteți câștiga unul din cele 2 vouchere oferite pentru completarea sondajului actual. Nu uitați: activitate înseamnă puncte, iar puncte înseamnă discounturi la magazinele online partenere. Spor la treabă!