Îți oferim cadou ceea ce îți dorești

Începând cu 1 martie 2011 îți pregătim mai multe surprize plăcute. Deocamdată, vom divulga doar una dintre ele pentru a nu te ține cu totul în suspans.

Deoarece dorim să fii recompensat pentru activitatea ta și vrem să ai o șansă mai mare de a-ți transforma punctele acumulate în cadouri, am decis să îmbunătățim sistemul actual de cadouri prin înlocuirea celor 5 produse oferite până acum cu mii de vouchere de discount oferite de magazinele online partenere.

Suntem conștienți de faptul că fiecare dintre noi are nevoi și dorințe diferite, motiv pentru care iți oferim posibilitatea de a alege doar ceea ce îți dorești cu adevărat. Având acces la o mare varietate de magazine online care îți oferă discounturi la o largă paletă de produse, îți vei putea achiziționa produsul sau serviciul dorit de la ce magazin vrei tu. Decizia îți aparține.

Poți beneficia de oricare dintre voucherele disponibile alocând doar 100 de puncte.

Te așteptăm pe site în 1 martie pentru a vedea cum poți profita de punctele acumulate! Suntem convinși că vei fi atras de ofertele partenerilor noștri.

Dacă ai numărul de puncte necesar pentru acordarea unuia dintre cadourile existente în momentul de față și ești interesat de el, te rugăm să ne contactezi pe adresa office@ivox.ro până în data de 8 martie 2011 pentru a stabilii detaliile de acordare ale cadoului respectiv.