Am lansat noul sistem de utilizare a punctelor iVox

Noul sistem de utilizare a punctelor iVox a fost lansat.

Începând de astăzi, 1 martie 2011, cu doar 100 de puncte poți beneficia de cupoane de discount pentru o largă paletă de produse oferite de magazinele online partenere. Cupoanele le poţi folosi pentru a-ţi comanda cu discount orice produs dorit din magazinul ales sau pentru a-l face cadou unei persoane dragi. Astfel, poți să îți alegi produsele pe care le dorești sau de care ai nevoie.

În momentul de față poți beneficia de 10% discount la achiziționarea unui/unor produse de pe magazinul online BestKids.ro, 3% la Biasicom.ro, 20% la BuyBooks.ro, 8% la Cineshop.ro, 5% la CrazyToys.ro, 15% la E-Lenjerie.ro, 10% la FlorideLux.ro și 10% la Okian.ro.

Vezi aici lista completă a cupoanelor de discount

Cum beneficiezi de discount? Vezi ce te interesează din oferta magazinelor partenere şi selectează magazinul de unde doreşti să beneficiezi de reducere dând click pe butonul “Cumpără cu 100 de puncte“. Pe adresa de email cu care ți-ai făcut cont pe iVox, vei primi un cod cu care poţi avea discount la produsul sau produsele care te interesează din magazinul pe care l-ai ales. Codul este valabil până la data de 1 Septembrie 2011. În momentul în care vei face o comandă la magazinul respectiv, introduci codul de discount pe care ţi l-am furnizat şi vei avea reducerea corespunzătoare.

Profită de politica noastră de fidelitate şi fă economii folosind cupoanele de discounturi!

Dacă ai numărul de puncte necesar pentru acordarea unuia dintre cadourile care au fost disponibile până la data de 1 martie 2011 și ești interesat de el, te rugăm să ne contactezi pe adresa office@ivox.ro până în data de 8 martie 2011 pentru a stabilii detaliile de acordare ale cadoului respectiv.