Accesoriile fac diferența în casa ta, dacă le comanzi online cu 5% discount de la ZAZUI, noul nostru partener

Atunci când am făcut cunoștință cu echipa ZAZUI , ei s-au prezentat astfel: ”Suntem, în primul rând, oameni. Avem glume, ne place să râdem, suntem prietenoși și calzi. Suntem designeri de interior.” și ne-a plăcut mult!
Ne-au mai spus și că: ”Facem design de interior din 2007, ceea ce înseamnă că avem ceva experiență! Avem sute de proiecte finalizate, rezidențiale și comerciale, cu un feedback foarte bun din partea clienților. Mulți dintre ei ne-au devenit, peste ani, prieteni.”

I-am întrebat și de ce au ales acest proiect online și iată ce au răspuns: ”Știm – din perspectiva arhitectului de interior – ce înseamnă să cauți anumite decorațiuni pentru un anumit proiect, și știm cât de greu este uneori să cauți decorațiuni pentru tine, acasă. De aici a pornit ideea Zazui, din dorinta de a crea un magazin în care nu ai cum să greșești, orice ai alege. Toate decorațiunile de pe Zazui sunt alese în așa fel încât riscul de kitch este 0 (zerooo), sunt fresh (adică în trend), colorate, vii, expresive. Practic, am pus laolaltă tot ceea ce ne dorim pentru proiectele pe care le avem ca designeri de interior, dar și tot ce ne-am dori la noi acasă.”

Magazinul Zazui este totodată mai mult decat un eshop, pentru că, dacă ai o listă cu decorațiuni interioare deosebite, ieșite din comun, sau ai un client cu gusturi foarte precise, echipa Zazui face oferte personalizate, detaliate până în cel mai mic amănunt, pentru proiectele speciale. Au o bază impresionantă de cataloage, actualizate la zi, ale furnizorilor care le plac.

Cu ce furnizori colaborați?
”Furnizorii noștri sunt fix aceia care:
1) au cele mai bune produse dpdv calitativ
2) au cele mai scurte termene de livrare
3) fac cele mai putine fițe când e vorba de retururi
I-am ales pe gustul nostru, și e o plăcere să lucrezi cu ei.”

Zazui crește și devine, pe zi ce trece, un instrument tot mai performant pentru designul interior românesc.

Click aici pentru a obține un voucher.