E-BODA oferă un discount de 5% la gadgeturi prin parteneriatul cu platforma iVox

Ne face mare plăcere să vă anunțăm că suntem din nou parteneri cu E-Boda, companie românească care comercializează produse electronice și gadgeturi și oferă o reducere de 5% pentru pasionații de tehnologie.
E-Boda, încă din anul 2001 scrie istorie în domeniul electronicelor. Compania are un obiectiv justificat și îți dorește să rămână una dintre cele mai competitive din România în aria electronicelor, fiind piața care a revoluționat piața DVD playerelor prin utilizarea celor mai avansate tehnologii.
Puterea companiei de a se autodepăși și de a își îmbunătăți produsele denota ambiție, responsabilitate și profesionalism. Gândind în perspectivă și dorind să-și demonstreze calitățile, E-Boda, s-a remarcat și ca producător de telefoane mobile, smartphone și produse de MP3 și MP4.
Producătorul național E-Boda, încercă să ajungă în vârf prin atenția față de dorințele clienților, profesionalism și încredere, încercând sa vina în întâmpinarea așteptărilor clienților și chiar să le depășească prin produsele si serviciile oferite.
Printre produsele pe care le comercializează și le puteți comanda online amintim: telefoane mobile, smartwatch, ochelari VR, MP3 playere auto, boxe bluetooth, DVD players, camere video sport, camere video auto dar și accesorii pentru telefoane sau jucării bluetooth.
Click aici pentru a obtine un voucher.