FreeWheel.ro – 5% discount pentru utilizatorii iVox

FreeWheel este primul brand românesc de vehicule electrice care a lansat la nivel național scuterele electrice de tip hoverboard, fiind și unul dintre primii creatori ai scuterelor electrice din Europa.

De aceea, anunțăm cu entuziasm colaborarea noastră, prin care, voi, utilizatorii iVox puteți profita de un discount de 5% la produsele existente în gama lor de gadgeturi cool pe roți.

A fost printre primele branduri care au crezut în această nouă tehnologie și astfel au adus conceptul scuterului electric pe străzile din țară. Astăzi este cel mai cunoscut brand care comercializează astfel de produse electrice din România, cu peste 20 000 de unități vândute încă din primul an.

De asemenea este pionier în introducerea unei aplicații mobile pentru a controla aceste tipuri de hoverboard, deschizând noi frontiere în ceea ce privește siguranța și controlul asupra gadgetului FreeWheel.

“Am lucrat mereu la dezvoltarea produselor noastre, astfel am atins echilibrul perfect între componentele hardware și softul foarte fin și rafinat, toate acestea pentru a asigura o experiență deosebită pentru fiecare utilizator.”
Pe lângă vehiculele hooverboard care au au făcut senzație în întreaga lume, pe FreeWheel.ro mai puteți găsi trotinete electrice, biciclete și motociclete electrice.
Click aici pentru a obtine un voucher.